Winemakers dinner med Domaine Paul Blanck

Winemakers dinner med Domaine Paul Blanck

Torsdag d. 30. januar klokken 18.00-22.00
Restaurant Kaj
Strandpromenaden 6
3000 Helsingør

Er du også vild med Alsace vine? Så er muligheden her nu for at møde legenden fra Alsace, Philippe Blanck på Restaurant Kaj. Kom og smag nogle af Domaine Paul Blanck’s helt enestående vine fra enkeltmarker og Grand Cru marker sammen med en 6 retters menu kreeret af køkkenchefen.

Sprøde østers og kaviar
– 2018 Pinot Blanc, Domaine Paul Blanck

Rå okse med confiteret æg, estragon, chili og tørret tomat samt peberrods créme
– 2016 Pinot Auxerrois, Vieilles Vignes, Domaine Paul Blanck

Bagt torskefilet med stenbiderrogn, jordskokkepuré og sprødt, skilt kærnemælk og røg samt ristet blomkål
– 2017 Patergarten, Riesling, Domaine Paul Blanck

Dansk oksemørbrad med saltbagte rødbeder, peberbacon, sød porre, løg, grønkål og rødvinsglace
– 2012 Domaine Paul Blanck & Grand Cru Furstentum, Pinot Noir

3 slags ost med chutney og knas
– 2015 Grand Cru, Pinot Gris, Furstentum, Domaine Paul Blanck

Kikse ganache med vanilje og krystaliseret chokolade samt syrlige bær
– 2012 Gewürztraminer, Vieilles Vignes, Grand Cru Furstentum, Domaine Paul Blanck

895 kr. pr. person

Blanck fætrene Frederic og Philippe har styret huset de seneste 30 år og fokuseret på Grand Cru og enkeltmarksvin. Med 12 ha Grand Cru marker er Paul Blanck en af de største markejere.
Vinene har nerve og masser af personlighed ligesom de to fætre.

Philippe vil denne aften fortrylle os med hans store nærvær, gode personlighed og spændende historier om Alsace og hans vine.
Man kommer til at holde meget af både manden og vinene.

Bordbestilling nødvendigt.

Back to Top