Vinhandlermiddag på Dragsholm Slot

Torsdag d. 5. marts, klokken 18.30
Dragsholm Slot
Dragsholm Allé
4534 Hørve

En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu
– mulighed for overnatning i delt dobbeltværelse med slots-morgenmad.

Slotskøkkenet bliver jævnligt fremhævet i ind- og udland som en af de mest innovative gourmetrestauranter i Norden og har fået tildelt en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic 2017.
Ambitionen er, at Slotskøkkenet også i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.

Køkkenchef Claus Henriksen har sammensat en smagfuld menu med 5 snacks efterfulgt af 5 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Mineralvand, kaffe og sødt. Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af vinhandler Anders Qwist fra Vinslottet. Du læner dig bare tilbage og nyder den magiske stemning på slottet, flankeret af vin-historier fra de varmere lande.

Menu & vine:
Aperitif & snacks
Blanc de Blancs, Cuvage S.R.L. Acqui Terme, Piemonte
***
Danske østers med hvide ribs og syltede tang
Sauvignon Blanc ”Stella” 2018, SOHO Vineyards, Marlborough
***
Jordskokker med confiteret vagtelæg og saft på bagte jordskokker og caviar fra Lyksvad
Soave Classico Alzari 2016, Coffele, Veneto
***
Bagt torsk med kål og urte sauce
Gevrey-Chambertin 2015, Domaine Chanson, Bourgogne
***
Glaseret okse med løg i teksturer, mjød og røget marv
La Serra Negre Old Vines 2016, Herencia Altés, Terra Alta
***
Birkebark iscreme med karmiliseret pastinak creme, hasselnødder og havvands marengs
Tonel 12 Old Tawny Port, Quinta de la Rosa
***
Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine 1295kr pr person.

Bordopstilling vil være ved fælles langborde i slottets stuer.
Booking af middag og vine, kan ske via:
Dragsholm Slot, telefon 5965 3300 eller mail: info@dragsholm-slot.dk, Mrk. ”vinhandlermiddag og dato”

Overnatning tilbydes i delt dobbeltværelse for kun kr. 1295 pr. værelse incl. morgenmad, hvilket bookes direkte hos Dragsholm Slot. Mrk. ”vinhandlermiddag og dato”
Dragsholm Slot, telefon 5965 3300, mail: info@dragsholm-slot.dk

WINEMAKERS DINNER PÅ BRYGENS SPISEHUS

Torsdag den 12. marts klokken 18.00.
Islands Brygge 18, 2300 S (Kulturhuset Islands Brygge)

Gastronomisk arrangement med fantastiske serveringer fra Emilia-Romagna og lokale norditalienske vine fra regionen.

Vinproducenten er tilstede på aftenen og vil indlede med korte fortællinger om det spændende vinområde Emilia-Romagna. Maden er klassiske valg fra området, som er kendt som ” italiens mave”. Vine og mad er i topklasse og i perfekt parring.

Menu & Vine:
Velkomst

Crostini med laks bagt med dild crust
Spumante (Italiensk Champagne) Cuvage Rose brut

Lun gedeost med karamelliserede nødder og sprød salat
Dogheria Pinot Bianco og Chardonnay Da Maggio

Braiseret kalv og timian ragu med penne pasta
Prugneto, Sangiovese

Langtid stegt okse culotte med balsamico glaseret perleløg og rosmarin stegte kartofler
Borgo dei Guidi, Cabernet Sauvignon, Sangiovese

Mazarin tærte med syltet blommer og vanilje creme
Poderi Dal Nespoli, Bradamente

Serveres med hjemmebagt brød med smør

5 retter & 5 vine for Kr. 495,00

Back to Top