Vinslottets Jubilæumsmiddag

Sortebro Kro – Odense
ONSDAG DEN 4. NOVEMBER 2020 KLOKKEN 18.30

For at markere Vinslottets 2000-2020 jubilæum afholder vi en række markante vinmiddage med store vine på solide spisesteder. De to vinhandlere vil fortælle om Vinslottets udvikling sammen med anekdoter og historier fra vinens verden.

MENU & VINE:

Karljohan tærte, kroketter, Røget kronhjort med grillede oliven

Champagne Ayala

***

Skovens svampebouillon – Krydderurter i buket.

Chassange-Montrachet 1ere Cru ”les Chenevottes” 2015, Domaine Chanson

***

Rørt kronhjortetatar – Rød skovsyre og ristet rugbrød stegt i marv.

Volnay Hospices de Beaune “Cuvée Blondeau – Jubilé Vinslottet” 2015

***

Morkler – Fyldt med fasan, madeirasauce og sauce på osten gammel knas.

Cavas de Weinert “Gran Vino” 1997

Château Mouton-Rothschild 1ere Grand Cru Classé 1997

***

Frisker – Kefirsorbet med komprimeret pære.

***

Gråand – spæde rødbeder, trompetsvampe og rødvinssauce.

Gigondas ”Le Claux” 2016, Château Saint-Cosme

Gigondas “Hominis Fides” 2016, Château Saint-Cosme

***

Danske oste når de er bedst.

20y Old Tawny Port, Quinta de la Rosa

***

Fynske æbler – Langtidsbagt æble, calvadoscreme, æblesorbet og gelé lavet på havens æbler.

Riesling Niederberg Helden Auslese 2018, Weingut Thanisch

Pris 1.250 kr. pr. person

Vinslottets Jubilæumsmiddag

Hotel Dagmar – Ribe
FREDAG DEN 13. NOVEMBER 2020 KLOKKEN 18.30

For at markere Vinslottets 2000-2020 jubilæum afholder vi en række markante vinmiddage med store vine på solide spisesteder. De to vinhandlere vil fortælle om Vinslottets udvikling sammen med anekdoter og historier fra vinens verden.

Det vil være begrænsede pladser.

MENU & VINE:

Friteret Østers – Profiteroles – Jordskokkechips

Champagne Ayala

***

Pigvar – Beurre Blanc – Rossini GoldCaviar

Chassange-Montrachet 1ere Cru ”les Chenevottes” 2015, Domaine Chanson

***

Vildt Tatar – Tyttebær – Wasabi

Volnay Hospices de Beaune “Cuvée Blondeau – Jubilé Vinslottet” 2015

***

Ganerenser på Agurk og Ingefærd

***

Oksehøjreb – Brombær – Oksehale – Trøffel

Cavas de Weinert “Gran Vino” 1997

Château Lafitte-Rothschild 1ere Grand Cru Classé 1997

***

Gammelknas – Basilikum – Tomat

20y Old Tawny Port, Quinta de la Rosa

***

Mazarin – Citron – Hvid Chokolade

Riesling Niederberg Helden Auslese 2018, Weingut Thanisch

Pris 1.500 kr. pr. person

 

Der vil være tilbud på overnatning i dobbeltværelse

– kontakt hotellet herom.

Hotel Dagmar – Torvet 1 – 6760 Ribe – Telefon: +45 75420033 – Mail: info@hoteldagmar.dk – www.hoteldagmar.dk

Back to Top

Bekræft din alder

Hjemmesiden indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er over 18 år gammel.

Jeg er over 18 år Afvis