Smagens mester, Michel Michaud

Flere visninger

Forrige Næste

Smagens mester, Michel Michaud

Lagerstatus: På lager

299,95 kr

Forfatteren Jane Kjølbye har begået en spændende samtalebog om mennesket ”Michaud”, der på en meget indlevende måde viser en topkok’s kombination af beskedenhed og enormt talent. Dette er en biografi, som alle vil synes er spændende at stifte bekendtskab med, og som vil berige læserne med  historien om fransk gastronomi og  introduktionen af samme i Danmark i starten af 1970’erne frem til i dag, hvor fransk gastronomi er blevet en traditionel gastronomisk ingrediens i Danmarks klassiske madkultur.Bogen er krydret med et halvt hundrede vel forklarede opskrifter.

Produktdata

Land Danmark
Økologisk Nej

Beskrivelse

Danmark er på kogepunktet med legendariske topkokke, og fra toppen af den allermest bestjernede liga stråler Michael Michaud, der gennem en menneskealder har helliget sit liv til enestående engagement i gastronomiens verden. På trods af at han er fransk, så synes vi også , at han er en af vore – nemlig næsten dansk!

Michel Michaud har styret Danmarks mest berømte og anerkendte restauranter – første  chef på Falsled Kro (1971), første chef på Kong Hans Kælder (i år for præcist 40 år siden), på Søllerød Kro og sin egen Marie Louise i Odense. Han skabte gastronomisk ry på Ruths Hotel på Skagen, derefter på Molskroen og nu i en alder af 70 år er han et gastronomisk stjerneskud og  topkøkkenchef på det legendariske Brøndums Hotel på Skagen og ligeså kreativ, nyskabende  og fuld af nysgerrighed og entusiasme som Skagensmalerne på samme sted.

Back to Top

Bekræft din alder

Hjemmesiden indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er over 18 år gammel.

Jeg er over 18 år Afvis