Nytårstaffel på Restaurant Palægade

Nytårstaffel på Restaurant Palægade
”mød det nye år med en smagfuld aften, hvor vinhandleren har udvalgt gode vine til køkkenchefens smagfulde menu”

Fredag d. 12. januar kl. 18.30
Restaurant Palægade, Palægade 8 – 1261 København K

Kom på Palægade og bliv glad
– kunne der står på skiltet ved døren.

En restaurant i hjertet af det gamle København, hvor pulsen altid banker. Her lever de klassiske dyder, men tiden er ikke gået i stå. Godt håndværk er tidløst, og når råvarer og omgivelser er af højeste kvalitet, vil erfaring, talent og fremsyn smelte sammen i både køkken og restaurant. Med fokus på dyrenes oprindelse, markens og skovens sæsonbestemmelse og havets friske leverancer vil vi vise, at traditionerne nemt kan spille op mod byens hastigt skiftende gastronomiske impulser.

Køkkenchefen har sammensat et smagfuldt nytårstaffel med 4 retter, fortolket af de klassiske dyder.
Menuen er flankeret af gode vine skænket med rund hånd, mineralvand og kaffe.
Aperitif og vine præsenteres af vinhandler Anders Qwist fra Vinslottet.

Velkomst; Champagne Ayala
***
Torsk med grønkål og sauce nage
Chablis 1er Cru ”Montmains” 2014, Domaine Chanson
***
Tatar med brændt Havgus og syltede løg
Refosco dal Peduncolo 2014, Dario Coos
***
Beef Wellington m. kartoffel og sauce
Shiraz ”25 barrels” 2011, Journeys End Vineyards
Château Rombeau 2014, Côtes du Rousillion
***
Chokolademousse med marmelade og sprøde sager
Old Tawny Port, Quinta de la Rosa
***
kaffe
***

Pris samlet 850kr pr person.                       

for aperitif, 4 rettes menu, gode vine og kaffe
Begrænset pladser til arrangementet.

Bemærk – vi ikke udsteder en fysisk billet. Medbring blot e-mail kvitteringen eller vis den på din telefon

Back to Top