Vinhandlermiddag på Kong Hans

Vinhandlermiddag på Kong Hans

En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu

25 oktober klokken 18.30 – 22.30
Kong Hans Kælder
Vingaardstræde 6, 1070 København

**MIDDAGEN ER FULDT BOOKET**

På det gastronomiske landkort, finder vi Vingårdstræde som vort lands mest ikoniske adresse, i en af Københavns ældste kældre. Ligger landets ældste ”gastronomiske tempel”, Kong Hans Kælder, som kompetent regeres af d’herre Peter Pepke og Mark Lundegaard

Restauranten åbnede i 1976 og modtog som den første restaurant i Danmark en Michelinstjerne i 1983.
Køkkenet har siden 1976 kun været i fire køkkenchefers varetægt.
Michel Michaud (1976 – 1980)
Daniel Letz (1981 – 1996)
Thomas Rode Andersen (1996 – 2014).
– og Mark Lundgaard blev den 4. i rækken, da han overtog i september 2014.

Det er ikke så svært at forstå, når jobbeskrivelsen lyder:
”Lav det allerbedste I formår. Uden overhovedet at gå på kompromis. Hvor svært kan det være?”

Trappen til kælderen er trappen til smagsoplevelser, himmelske mundfulde og kompromisløs service.

Køkkenchef Mark Lundegaard har sammensat en smagfuld menu med snackservering efterfulgt af 5 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Mineralvand, kaffe og sødt.

Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af Anders Qwist fra Vinslottet.

Kong Hans Snack & Champagne Ayala
***
Hummerravioli & tomat
Clos des Langres ”monopole” 2014, Domaine d’Ardhuy
***
Torsk & vinterkål
Meursault “les pellans” 2015, Domaine d’Ardhuy
***
Svampetoast & bourgogne trøfler
Corton Charlemagne Grand Cru 2014, Domaine d’Ardhuy
***
Dåhjort med selleri &kirsebær
Clos des Langres “monopole” 2014, Domaine d’Ardhuy
Vosne Romanée ”les chaumes” 2014, Domaine d’Ardhuy
***
Udvalg af ost
Clos de Vougeot Grand Cru 2012, Domaine d’Ardhuy
***
Kaffe & sødt

Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine
1495kr pr person.

Begrænset pladser til arrangementet.

Bourgogne smagning årgang 2015

Torsdag d. 26/10-2017
Mellem kl. 14.00 og 19.00

Sted:
Det Ny Teater
Gammel Kongevej 29 
1610 København V.

Torsdag den 26/10-2017 afholder vi Bourgognesmagning af den længeventede årgang 2015. Vi vil præsenterer et stort udvalg af vine fra Chanson Père et Fils og fra vores biodynamiske producent Domaine d’Ardhuy. Direktøren fra Domaine d’Ardhuy vil være tilstede under smagningen.

Smagning foregår på Det Ny Teater, Gammel Kongevej 29, 1610 København V. Mellem Kl. 14 – 19.00.

Tilmelding nødvendig. 
Opdateres snarest med flere informationer.

Vinhandlermiddag på Dragsholm Slot

Vinhandlermiddag på Dragsholm Slot
En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu
– mulighed for overnatning i delt dobbeltværelse og slotsmorgenmad

9 november klokken 18.30 – 22.30
Dragsholm Slot
Dragsholm Allé, 4543 Hørve

Overnatning tilbydes i delt dobbeltværelse for kun 995kr pr. værelse incl. morgenmad, hvilket bookes direkte hos Dragsholm Slot.
Mrk. ”vinhandlermiddag og dato”
Dragsholm Slot, telefon 5965 3300, mail: 
info@dragsholm-slot.dk

****************
Kun en times kørsel fra København, midt i det smukke Odsherred, byder Dragsholm Slot sig til i et unikt og autentisk univers. På det 800-årige slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Og det skal både ses og smages. På Dragsholm Slot spiller naturen på flere måder en særlig rolle. Det gastronomiske niveau er højt i slottets nordiske, naturbevidste køkken, og i gourmet-restauranten baseres menuerne på sæsonens lokale råvarer. Slottets naturbevidste køkken er et af de mest nyskabende i Danmark.

Slotskøkkenet bliver jævnligt fremhævet i ind- og udland som en af de mest innovative gourmetrestauranter i Norden og har fået tildelt en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic 2017. Ambitionen er, at Slotskøkkenet også i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.

Køkkenchef Claus Henriksen har sammensat en smagfuld menu med 5 snacks efterfulgt af 5 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Mineralvand, kaffe og sødt.

Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af Anders Qwist fra Vinslottet.

4 uger før arrangementet løftes sløret for aftenens menu og vine, men adressen forpligter til en smagsoplevelse.

Pris samlet for aperitif, snack, menu og gode vine
1195. pr person.

Vildtaften på Restaurant Charlottenlund Fortet

Vildtaften på Restaurant Charlottenlund Fortet
Fredag den 10/11-2017, Kl. 18.30.

Restaurant Charlottenlund Fortet
2920 Charlottenlund

 

Traditionen tro holder Vinslottet og Fortet i Charlottenlund en vildtaften med rigtig lækker efterårs/vildt mad med fokus på svampe, trøfler og efterårs grønt.
Vinene leveres alle fra Vinslottet og præsenteres på aftenen af Vinhandler Jonas Laulund samt serveringerne af køkkenchefen. Aftenens hygge er højdepunktet sammen med udsigten til Øresund og svensken.
Velsmagen i vinene og maden er legendarisk for Restaurant Fortet og noget enhver gæst husker efter et besøg på stedet.

Menu
*****
Velkomst & Appetizer
*****
Jordskokkebouillon med gråand & kastanje
Pinot Gris, Domaine Frey, Alsace, Frankrig
*****
Saltet fasan med grønkål, peberrod & tyttebær
Blanc La Rosa, Quinta de la Rosa, Douro, Portugal
*****
Duebryst med vanilje, selleri, kirsebær og timian
Shiraz, Journey’s End, Stellenbosch, Sydafrika
*****
Krondyr, svampe, trøffel & foie gras
Borgo dei Guidi, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna, Italien
*****
Æble, karamel, filodej & valnød
Muscat de Riversaltes, Chateau Rombeau, Languedoc-Roussillon, Frankrig
*****

895,- pr. person

Booking til arrangementet skal ske direkte til Restaurant Charlottenlund Fortet

Vinhandlermiddag på Kong Hans

Vinhandlermiddag på Kong Hans
En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu

22 november klokken 18.30 – 22.30
Kong Hans Kælder
Vingaardstræde 6, 1070 København

På det gastronomiske landkort, finder vi Vingårdstræde som vort lands mest ikoniske adresse, i en af Københavns ældste kældre. Ligger landets ældste ”gastronomiske tempel”, Kong Hans Kælder, som kompetent regeres af d’herre Peter Pepke og Mark Lundegaard

Restauranten åbnede i 1976 og modtog som den første restaurant i Danmark en Michelinstjerne i 1983.
Køkkenet har siden 1976 kun været i fire køkkenchefers varetægt.
Michel Michaud (1976 – 1980)
Daniel Letz (1981 – 1996)
Thomas Rode Andersen (1996 – 2014).
– og Mark Lundgaard blev den 4. i rækken, da han overtog i september 2014.

Det er ikke så svært at forstå, når jobbeskrivelsen lyder:
”Lav det allerbedste I formår. Uden overhovedet at gå på kompromis. Hvor svært kan det være?”

Trappen til kælderen er trappen til smagsoplevelser, himmelske mundfulde og kompromisløs service.

Køkkenchef Mark Lundegaard har sammensat en smagfuld menu med snackservering efterfulgt af 5 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Mineralvand, kaffe og sødt.

Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af Anders Qwist fra Vinslottet.

4 uger før arrangementet løftes sløret for aftenens menu og vine, men adressen forpligter til en smagsoplevelse.

Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine 
1495kr pr person.

Begrænset pladser til arrangementet.

Adventsfestival på Vinslottet

Adventsfestival på Vinslottet
Lørdag 25 november kl. 10.00 – 16.00
-Fri Entré

Vinslottet
Håndværkerbyen 42
2670 Greve

Traditionen tro afholder vi vores adventsfestival sidste lørdag i november.
Her er der blandt andet rig mulighed for at smage på julens vine, eller finde den perfekte gave at ligge under træet.

– Endeligt program følger…..

Vinhandlermiddag på Dragsholm Slot

Vinhandlermiddag på Dragsholm Slot
En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu
– mulighed for overnatning i delt dobbeltværelse og slotsmorgenmad

7 december klokken 18.30 – 22.30
Dragsholm Slot
Dragsholm Allé, 4543 Hørve

Overnatning tilbydes i delt dobbeltværelse for kun 995kr pr. værelse incl. morgenmad, hvilket bookes direkte hos Dragsholm Slot.
Mrk. ”vinhandlermiddag og dato”
Dragsholm Slot, telefon 5965 3300, mail: 
info@dragsholm-slot.dk

****************
Kun en times kørsel fra København, midt i det smukke Odsherred, byder Dragsholm Slot sig til i et unikt og autentisk univers. På det 800-årige slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Og det skal både ses og smages. På Dragsholm Slot spiller naturen på flere måder en særlig rolle. Det gastronomiske niveau er højt i slottets nordiske, naturbevidste køkken, og i gourmet-restauranten baseres menuerne på sæsonens lokale råvarer. Slottets naturbevidste køkken er et af de mest nyskabende i Danmark.

Slotskøkkenet bliver jævnligt fremhævet i ind- og udland som en af de mest innovative gourmetrestauranter i Norden og har fået tildelt en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic 2017. Ambitionen er, at Slotskøkkenet også i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.

Køkkenchef Claus Henriksen har sammensat en smagfuld menu med 5 snacks efterfulgt af 5 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Mineralvand, kaffe og sødt.

Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af Anders Qwist fra Vinslottet.

4 uger før arrangementet løftes sløret for aftenens menu og vine, men adressen forpligter til en smagsoplevelse.

Pris samlet for aperitif, snack, menu og gode vine
1195. pr person.

Vinhandlermiddagpå Green Solution House

Vinhandlermiddag på Green Solution House
Tag med Vinslottet til vinaften på Bornholm.
En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu.

15. december kl. 15:00 til 16. december kl. 10:00
Green Solution House
Strandvejen 79, 3700 Rønne
____________________________________________

Restaurant GSH har 2 stjerner i Den Danske Spiseguide for
et bæredygtigt køkken, hvor der serveres klassiske
retter med et moderne tvist – baseret på lokale og
økologiske råvarer.

Køkkenchef Kasper Beyer har sammensat en smagfuld 4 retters menu.
Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af Anders Qwist fra Vinslottet.

SAMLET PRIS FOR APERITIF, 4 RETTERS MENU OG GODE VINE 650KR.

TILBUD:: Vin- og gourmetarrangement inkl. overnatning i dobbeltværelse, økologisk morgenbuffet samt fly t/r København – Rønne
Pris i alt for 2 personer: 3.550,00 
OBS! – Bestilles direkte hos Green Solution House.
Kontakt GSH på mail: sales@greensolutionhouse.dk

MENU:
Velkomst: ”white christmas cocktail”
***
Forret
Rimmet torsk
Rødbede-grønkål-kærnemælk-maltjord-sne
2015 Château Fontaine-Audon, Sancerre ”silex terroir” (Frankrig)
***
Stegt jomfruhummer
Jordskok-rosenkål-sauce nage
2015 Destination Chardonnay, Journeys-End (Sydafrika)
****
Hovedret
Økologisk svinebryst
Selleri-rygeost-æble-portvinsglace
1999 Grand Vin, Casa Antucura (Argentina)
***
Dessert
Ris a la mande med kirsebær a la GSH
PX Pedro Ximenez, Bodegas Hidalgo (Spanien)

Back to Top