Udsalg

Antucura Blend Selection, 2010

Flere visninger

Forrige Næste
Antucura

Antucura Blend Selection, 2010

Lagerstatus: På lager

Listepris: 199,00 kr

Special Price 125,00 kr

Du sparer 37%

Argentinsk Bordeaux Blend - smager som stor, moden Saint Emilion


Robert Parker: “elegant wine which could easily pass for a top level Saint-Emilion (at a fraction of the price)…


I munden føles den silkeagtig, og smagen har mindelser om engelsk lakrids, frisk frugtsyre og modne tanniner, svesker og blåbær. Vinen er lavet i bordeauxstilen på 60 pct. cabernet sauvignon, 30 pct. merlot og 10 pct. malbec. Sidstnævnte er med til at give den svulmende vin en delikat kant, ligesom markernes kølige beliggenhed 1000 meter over havoverfladen medvirker til at trække stilen i den klassisk franske retning. Den har fået 12 måneder på franske egetræsfade, efterfulgt af 6 måneders lagring på flaske.Resultatet er en fuldendt vin med power, finesse til stor nydelse på hele 15% alkohol.


Bør drikkes af et stort, godt bordeauxglas til solide middagsretter med for eksempel stegt okse- eller lammekød.

Produktdata

Land Argentina
Drue Cabernet Sauvignon
Mad Okse
Smag Intens
Årgang 2010
Størrelse 75
Økologisk Nej
Område Uco Valley

Beskrivelse

Bodegas Antucura er et lille familievinbrug, et såkaldt ”boutique winery”, som ligger i den eksklusive del af Mendoza’s Uco Valley. Vista Flores er hovedbyen og giver de bedste klimatiske betingelser i Uco Valley, som er landets nyopdagede ”cool climate” distrikt. Vingården ligger 1000 meter over havoverfladen, i lå af de kolossale snedækkede Andesbjerge . I den daglige drift tegnes vingården af den dynamiske kvinde, Anne-Caroline Biancheri og den kompetente franske vinmager, Michel Rolland.

Antucura Blend Selection er et klassisk ”Bordeaux blend” af 60% Merlot, 30% og 10 %Malbec. 
De tekniske specifikationer, nøgletal og jordbundsbegreber er på plads og tåler direkte sammenligning med de alment kendte normer for Bordeaux: 5500 vinstokke pr. hektar. Undergrunden består af kalk og grus, som med sin drænende effekt tvinger rødderne langt ned for at søge mineraler, næring og vand. Under vinens fremstilling og den lange koldgæringen er mosten i kontakt med drueskindet i ca. 30 dage hvilket forklarer den store aroma og vinens mørke og tætte farve. Efter endt gæring lagrer vinen i 12 måneder i franske egefade, efterfulgt af 6 måneders lagring på flaske. Resultatet er en fuldendt vin med power, finesse til stor nydelse på hele 15% alkohol.

*udsalg

Back to Top